DIETA


  QUANTES MES COSES SÉ, MÉS M'ADONO QUE NO SÉ RES.

Aquesta famosa frase, que no recordo qui la va dir, s'em podría aplicar perfectament a mi i les dietes.
Cada vegada que descobreixo una dieta nova i meravellosa, deseguida trobo tot d'informació que la contradeixen . Qui deu tenir la clau en aixó d'aprimar-se?
Una doctora que s'hi dedica, el que fa es que cada setmana fa fer a les seves clientes una dieta diferent, així no arriba al punt que la dieta falla, ni que la gent s'avorreix, a més el cos es despita i no es posa a la defensiva.

 Aquesta foto m'ho ha recordat :

                                    Si el "plan A" no funciona, l'alfabet té 25 lletres més!

                                                  MANTINGUEU LA CALMA!

I perque ho titulo "Dieta del Rau-Rau"?, donçs perqué a partir d'ara i amb aquesta etiqueta vull anar posant entrades en les que aniré explicant tots els passos que faré i també que he fet amb les dietes.
Aquestes entrades sorgeixen de la necesitat d'ordenar tot el material que he anat acumulant amb el temps, i que tinc escampat en fulls de paper.
La majoria de coses no són extrictament meves, sino que les he trobat per la xarxa.

Es evident que el "Pla A" fins fa poc en el tema dietes, era seguirne una amb l'únic suport de la "força de voluntat" i al menys a mi i  pel que veig a moltes altres persones, aixó no ens funciona, es veu que en algunes cultures aquesta paraula ni tan sols existeix, per alguna cosa serà!
De mica mica, t'adones que la part emocional de cada persona i té molt a veure amb l'adicció al menjar, i es  aquí on entra EFT. Peró si bé per molts problemes emocionals i de dolors, EFT funciona molt bé, al menys a mi pel cas del pes de moment no ho acabo de trobar.
Són molts els terapeutes que et diuen que aprimar-se no té res a veure amb les dietes , al revés , aquestes sovint empitxoren la situació, ja que no fan res per curar la part emocional que hi ha darrera del problema.
He estat durant un temps intentant arreglar-ho, peró si bé estic molt millor, el pes continua igual. Segurament no he acabat de trobar l'arrel del problema.
I així estic en aquest moment, segueixo fent EFT (aviat començaré a penjar idees) pero també intentant fer régim, deu ser alló de "A Dios rogando i con el mazo dando"

0 comentaris:


 

Blogger Template Sponsored by Top 10 Best Business Web Hosting Reviews